Over Janina

Janina is sekswerker en beschouwt zichzelf tevens een (niet-gecertificeerde) seksuologe of sekscoach. Ze heeft veel praktische en theoretische kennis opgedaan over seksualiteit, psychologie en medische zaken. Juist het verbinden van theorie en praktijk is haar grote kracht.
Als seksuologe mag je niet ‘hands-on’ werken, je werkt alleen binnen een theoretisch kader waaruit je advies geeft. Dat kan een gemis zijn. Anderzijds kun je bij een sekswerker wel terecht om praktisch te oefenen, maar heeft niet iedere  sekswerker voldoende theoretische bagage. Je weet daarnaast nooit zeker of je in een toneelstukje terecht bent gekomen om je te behagen. Janina geeft eerlijke feedback, als ze een compliment uitdeelt is dat oprecht, en als er verbeterpunten zijn geeft ze tips. ​Janina combineert het sekswerk met het sekscoachen op geheel unieke wijze!

Janina is begin 50, is lang, normaal postuur, blond, met B cup. En nee helaas, meer foto’s dan hieronder stuurt ze je niet. Ze is iemand die haar werk met veel geduld, aandacht, tederheid en ook met humor verricht. Maar bovenal met veel plezier! Ze is wat genoemd wordt een ‘girlfriend experience’.
Ze zal je snel op je gemak kunnen stellen, ook al ben je een beetje nerveus.

Janina is ook gespecialiseerd in het werken met mensen met een beperking en met mensen in het autisme spectrum.
​Kijk voor meer info op:
 www.janinavoorjou.nl of op autisekscoach.nl